Kjøp billett

Fredag 21. august
Storsalen, unummerert
kl. 19:30
Pris 275,-

Varighet:
1t15min

Arrangør:
Bølgen & Gyldendal

Anbefales hvis du liker:
bokbad, fest, konsert

Boklansering – Linda Lund Nilsson

Bokbad og fest!

Boklansering: «Kjære bestemor – alt vi aldri snakket om»
Forfatter Linda Lund Nilsson bokbades av psykolog Peder Kjøs.
Med mini-konsert av Frida Ånnevik.

Om boken:

«Kjære bestemor – alt vi aldri snakket om»

Først da bestemoren døde innså forfatter Linda Lund Nilsson at hun nesten ikke visste noe om livet hennes. På oppdagelsesferd i bestemorens historie fant hun mye hun ikke var forberedt på. Litt etter litt ble hun klar over hvordan fortiden former oss, både den vi kjenner, men også historiene vi aldri ble fortalt. I denne boken forteller hun om bestemorens oppvekst, det ulykkelige ekteskapet – og sitt eget forhold til henne både som barn og voksen. Hva var det bestemoren drømte om som ung? Hvilke valg hadde hun i livet? Boken avdekker også mysterier og svik, og stiller det grunnleggende spørsmålet: Hva med alt vi ikke snakker om?

Boken spiller på dype nostalgiske strenger og temaer vi alle kjenner igjen: røtter, livsvalg, og slekters gang.

Om forfatteren:
Linda Lund Nilsson (f. 1973) har jobbet som journalist siden 2000, blant annet i Dagbladet og Aftenposten, og har skrevet for en rekke andre aviser og publikasjoner. «Kjære bestemor – alt vi aldri snakket om» er hennes første bok.

Peder Kjøs
Peder Kjøs er en av de ledende skikkelsene innen psykologi og terapi i Norge. Som programleder og terapeut i tv-programmet «Jeg mot meg» på NRK1 og gjennom sin podcast «Hos Peder», har han blitt et kjent navn for mange. Han skriver for noen av de største avisene i Norge, og er en etterspurt foredragsholder innen emnet psykisk helse og menneskelige relasjoner.

Peder Kjøs er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo i 1997. Han er spesialist i klinisk voksenpsykologi (2005) og har doktorgrad i psykologi (2017). Peder har bakgrunn fra avhengighetspsykologi, barnevern, psykiatrisk sykehus og privat praksis. Han har jobbet som veileder og kursholder for psykologer i høyere utdanning. Han har skrevet en rekke bøker i forskjellige sjangre.

Frida Ånnevik
Med fire utgivelser bak seg har Frida høstet lovord og gode kritikker landet rundt, og ikke minst gjort seg fortjent til fire Spellemannpriser. Det siste året har hun fått mye oppmerksomhet og radiospilling for låter som «Søtten år»; hennes nydelige versjon av Janis Ians «At Seventeen». Det samme gjelder singelen «Henger Sammen», som er en tolkning av Alicia Keys sin «In Common».  Høsten 2019 gav Frida Ånnevik ut albumet «Andre sanger», med tekster oversatt til norsk, fra artister som Joni Mitchell, Björk, Spice Girls og flere. Denne kvelden byr vi på en minikonsert med noen av Fridas egne låter og andres sanger.


Program:

18:30: Tapastallerken kan (kun) bestilles på forhånd. Kjøpes når du bestiller billett.
19:00:
 Mingling, bobler og boksalg
19:30: Dørene til storsalen åpnes
20:00 Elin Vestues, forlagsredaktør i Gyldendal, ønsker velkommen til boklansering i Storsalen
20:05: Bokbad: Hvor godt kjenner du dine nærmeste?

Alle familier har sine hemmeligheter. Noen av dem preger familien i generasjoner. Hvordan er det å skrive bok om det såre i ens egen familiehistorie? Psykolog Peder Kjøs og forfatter Linda Lund Nilsson snakker om boken og arbeidet med den.

Ca. 20:45 Minikonsert med Frida Ånnevik

21:15 – 00:00 Bokfest i Sanden Kafé og Bar! Det blir boksalg og signering av bøker. Baren er åpen til 00:00, DJ Andreas Gilhuus styrer musikken. (Merk: Påmelding til etterfesten pga plassbegrensning/covid-19.). Du melder deg på i kjøpsprosessen.


Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pulse of Floyd

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett