Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Lørdag 30. januar
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 220,- til 320,-

Varighet:
1t 50min ink pause 20min

Arrangør:
Akonserter

Anbefales hvis du liker:
fiolin, klassisk, orkester, romantisk

Beethovens fiolinkonsert

Sabine Kronberger fra Freiburg i Tyskland blir av enkelte regnet som en av de mest lovende fiolinistene i sin generasjon og har blitt spådd en internasjonal toppkarriere.

Eivind Aadland er en av Norges ledende dirigenter med et solid renommé i hele verden. Han har nylig overtatt som sjefsdirigent og kunstnerisk leder for the Tasmanian Symphony Orchestra i Australia.

Ludwig van Beethovens fiolinkonsert hadde en trang fødsel etter førsteoppførelsen i Wien i 1806. Et halvt århundre senere ble den gjenoppdaget av unge fiolinisten Joseph Joachim. Etter det har den vært en av de mest populære og oftest fremførte konsertene.

Sergei Rachmaninovs tredje symfoni ble uroppført i 1936 under ledelse av Leopold Stokowski. Noen mente at musikken var for emosjonell og pekte bakover mot Tsjaikovskij. Etter at det på 1970-tallet oppsto ny interesse for Rachmaninovs musikk, har den tredje symfonien blitt spilt stadig oftere.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Bjørnov & Sunde

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett