Kjøp billett

Lørdag 10. desember
Blåboksen
kl. 14:00
Pris fra 50,- til 80,-

Varighet:
Ca 60 min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Barnebølgen: The Sverre Sverre

Musikk for folk som ikke har levd sånn kjempelenge.

The Sverre Sverre er musikk for den som vil være med på å synge av og til. Og noen ganger helst bare sitte og høre på. Sangene handler om at det kan være vanskelig å bestemme seg, om å lære svensk, om at mammaer har pappaer og mange andre ting.

The Sverre Sverre er et nytt prosjekt fra multimusikant, låtsnekker og sykkelreparatør Sverre Thorstensen og trommis Birger Mistereggen. Det hele startet da Sverre jobbet som musikklærer i ungdomsskolen. Det er jo ikke så vanskelig å spille en akkord på gitar eller slå på en tromme, men noen barn hører veldig lite musikk i oppveksten. Derfor ville han prøve å være med på å sørge for at barn får gøyale ting å høre på i barneårene. Noe barna ser at noen har laga, noe de hører at noen har spilt, noe de ser at noen er glade i. Og slik oppstod The Sverre Sverre, som nå kommer til Bølgen.


Barnebølgen
På utvalgte lørdagsformiddager inviterer vi til barneforestilinger i Blåboksen. Dette er konserter på barnas egne premisser. Her kan man, danse, nynne og synge med hvis man vil! På Barnebølgen koster det KR. 50,- å komme inn for barn og 80,- for voksne. Se alle Barnebølgen arrangement her.

Lignende arrangementer


Riksteatret: Detektivbyrå nr. 2

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Amazing Bubble Man

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pippi feirer jul

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett