Kjøp billett

Lørdag 17. november
Blåboksen
kl. 14:00
50.00 - 80.00 kr

Varighet:
Ca. 45 min.

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
fortellinger, konsert, musikk

Barnebølgen: Spor av dråper, og røde nebb

Sarah Camille forteller oss historien om en liten kolibri som prøver å slukke en hel skogbrann med små dråper vann den bærer i sitt nebb. Denne lille historien er starten på en hel forestilling. Med slam-poesi, fortelling og musikk snakker vi om store og små ting. Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik; og mye i mellom.

Musikken du får høre i denne konserten er en blanding av musikksjangre som jazz, brasiliansk, urban, afro-karibisk og folkemusikk. Sammen med Sarah Camille sin slam-poesi blir det superfint.

Om utøver

Sarah er poet, sanger og forteller. Hennes poesi er personlig, med et blikk innover og utover mot verden. Hun beveger seg i et uttrykk som forener slam-poesi, fortelling og musikk.

Sarah har vokst opp i Oslo, med røtter fra Stavanger og Martinique. De siste årene har hun stått på flere scener i Norge og utlandet. Hun har blandt annet deltatt på festival på Cuba, Havana , vært på Slampoesi-VM i Paris, markert Alf Prøysens 100 års jubileum på Det Norske Teatret og hatt forestillinger i store og små gymsaler på store og små skoler rundt om i Norge.

Lignende arrangementer


MGPjr Juleturne 2018

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gråtass

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Georgs magiske medisin

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett