Kjøp billett

Lørdag 26. september
Blåboksen
kl. 14:00
Pris fra 50,- til 80,-

Varighet:
60min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
barnekonsert, musikk, stemmen

Barnebølgen: Solitutti

Forestillingen som skulle vært avholdt/ vist 26.04. kl. 14.00, er nå flyttet til 26.09. kl. 14.00
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene forestilling.
Vi kommer tilbake med mer informasjon vedrørende mulighet for refusjon. 

Følg med på bolgenkulturhus.no/info/


Med Solitutti får du oppleve stemmelyder som har eksistert så lenge det har vært mennesker på jorda. Stemmekunstner Ruth Wilhelmine Meyer og cellist Isak Anderssen, vil alene og sammen med publikum fortelle historier helt uten ord – kun med lyder. Noe av musikken er komponert på forhånd, noe blir til i øyeblikket. Hverdagen vår er full av ord: Kan vi forstå hverandre uten?

Solitutti er en forestilling med musikken som omdreiningspunkt.

Fra stillhet til støy, fra kjent til ukjent, fra vanlig til overraskende – alltid i en veksling mellom musikerne og publikum i en stadig musikalsk dialog.

All kommunikasjon mellom utøvere og publikum vil foregå non-verbalt gjennom kroppslige gester og stemmelyder for å la publikum bli en del av lydlandskapene og selv få erfare lydene i egen kropp, med egen pust, med egen stemme.

I det ene øyeblikket er de tilhørere, i det andre medskapende kunstnere! Det er duket for store dynamiske kontraster når det veksles mellom SOLI og TUTTI, når nyskrevet musikk framført av to solister avløses av stemmebaserte improvisasjoner hvor hele publikum – TUTTI – bokstavelig talt stemmer i.

Passer for barn i alderen 3-12 år

 

Solitutti-teaser from Isak Anderssen on Vimeo.

Lignende arrangementer


Barnebølgen: Gjøkungen

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett

Only Bones

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett

Snekker Andersen og Julenissen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett