Kjøp billett

Lørdag 15. februar
Blåboksen
kl. 14:00
Pris fra 50,- til 80,-

Varighet:
60min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
barnebølgen, barnekonsert, rock

Barnebølgen: Plopp

Rockebandet PLOPP – barnas favoritt!

Rockebandet PLOPP er norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, El – bil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt nærmere 1000 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut to plater: «Skumle tøfler» og «Bursdag.» Hiten «Sommer» er mye spilt på radio. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og på barnerom.

Det blir anledning til å kjøpe signerte cd plater etter konserten!

www.plopp.no kan det lyttes til litt musikk og kikkes på bilder.

Passer for barn mellom 3-10 år

Lignende arrangementer


Detektivbyrå nr. 2 - Operasjon Spøkelse

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Den fyrste song - Fargespill Larvik

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Barnebølgen: Dovendyrboogie

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett