Kjøp billett

Lørdag 16. februar
Blåboksen
kl. 14:00
50.00 - 80.00 kr

Varighet:
60 minutter

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
barnebølgen, barnekonsert

Barnebølgen: Plopp

ROCKEBANDET PLOPP SPILLER KONSERTER MED EGENSKREVNE ROCKELÅTER FOR BARN.

PLOPP tar barn på alvor, og serverer spreke egenkomponerte rockelåter med tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPPs musikk og tekster skal låte rock og fett, fenge store og små. PLOPP ønsker å gi barn den samme opplevelsen som voksne har på rockekonsert.

Det blir sanger om venner, sommeren, El – bil, hvordan man teller på forskjellige språk, bursdag, lus og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. I tillegg blir det barnas beat for beat (miniidol) hvor barna får komme opp og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt rundt 900 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut to plater: «Skumle tøfler» og «Bursdag.» Platene har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Det har blitt stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og barnerom.

Lignende arrangementer


Riksteatret: Bukkene Bruse lager rumpebrann

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Jungelboken

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Wilmershow – Mestring for liten og stor!

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett