Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Lørdag 10. oktober
Blåboksen
kl. 14:00
Pris fra 50,- til 80,-

Varighet:
ca 60min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
barnebølgen, barnekonsert

Barnebølgen: Lille Bille

Konserten som skulle vært avholdt/ vist 16. mars kl. 14.00, er nå flyttet til 10.10. kl. 14.00
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene konsert.
Vi kommer tilbake med mer informasjon vedrørende mulighet for refusjon.

Følg med på bolgenkulturhus.no/info/


Utgangspunktet for dette prosjektet er en felles forkjærlighet for en skatt av barneplate av den nordnorske visekunstneren Terje Nilsen fra 2003. Plata ”Lille Bille” fikk Spellemannpris påfølgende år og mye blest rundt sine sterke låter og undrende, morsomme og poetiske tekster for barn i alle aldere. Her er låter om små detektiver, alt det rare som folk kaster på et sankthansbål, om hvor rart det er at jorda faktisk er rund og masse anna gøy.

Ole Jørn Myklebust (vokal og trompet), Håvar Bendiksen (gitar) og Hallgrim Bratberg (gitar) er tre erfarne utøvere både på den norske musikkscenen og i barnekunstfeltet. De har hatt mangeårige samarbeid med artister som Mari Boine, Jonas Fjeld, Halvdan Sivertsen, Unni Wilhelmsen, Silje Nergaard og Kari Bremnes ved siden av egne prosjekter. Samlet har de spilt over 2000 barnekonserter, og brenner for viktigheten av formidling av kunst til barn og unge.

Passer for alle barn og voksne, men ekstra godt for de mellom 3-10 år.

Lignende arrangementer


Barnebølgen: Gjøkungen

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett

Barnebølgen: Solitutti

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett

Only Bones

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett