Kjøp billett

Lørdag 3. september
Blåboksen
kl. 14:00
Pris fra 50,- til 80,-

Varighet:
Ca 60 min uten pause

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Barnebølgen: Igor og fetterne

Igor og Fetterne (Igor, Elvis, Almir og Daniel) er kjent for å endevende norske nasjonalskatter og synge om etnisk minoritetskap på en humoristisk måte.

Med bøtter av egenerfaringer i ryggsekken formidler de kunnskap om reker, lutefisk, nisser på tunet, pollen, og dyp snø. Skjeve rytmer, godt humør, og morsomme historier om; Ali Baba, Baba Lille Lam, Lille fetter Eddy Yerkov, Mikha Ilrev, Shimshiri Omshimshiri, og flere fettere som alle snakker enda dorlig mer nårsk enn fetterne selv.

“De 4 fe3ene” er alle profesjonelle musikere og gode venner. Almir og Daniel, med trekkspill og fele, er begge utdannet v/ NMH og har både klassisk og folkemusikk i fingrene. Onkel Elvis er gitarist, vokalist og bachelor i lyddesign fra NISS. Igor Dunder er komiker, visesanger, produsent og sivilingeniør fra NTNU. De bor i Oslo, Fredrikstad og Skien.

Gled deg til en halvtime med skjeve rytmer, glitrende spill, store smil og balkansk galskap.

BESETNING:
Igor Dunderovic – vokal, gitar, fortelling
Elvis Medic – vokal, gitar, kapellmester
Almir Meskovic – trekkspill
Daniel Lazar – fiolin


Barnebølgen
På utvalgte lørdagsformiddager inviterer vi til barneforestilinger i Blåboksen. Dette er konserter på barnas egne premisser. Her kan man, danse, nynne og synge med hvis man vil! På Barnebølgen koster det KR. 50,- å komme inn for barn og 80,- for voksne. Se alle Barnebølgen arrangement her.

Lignende arrangementer


Riksteatret: Detektivbyrå nr. 2

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Amazing Bubble Man

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pippi feirer jul

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett