Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Lørdag 31. oktober
Blåboksen
kl. 14:00
Pris fra 50,- til 80,-

Varighet:
60min

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
barnebølgen, barnekonsert, barneteater

Barnebølgen: Gjøkungen

Konserten som skulle vært avholdt/ vist 18.04. kl. 14, er nå flyttet til 31.10. kl. 14.
Alle publikummere vil bli kontaktet på sms eller e-post med informasjon om alle endringer som blir gjort, dvs dato og klokkeslett for gjeldene konsert.
Vi ønsker å tilby barn et mangfold av opplevelser innenfor de rammene både vi og du som publikummer har i denne spesielle tiden. For å overholde FHI smittevernsråd må alle barn være i følge med en voksen under forestilling. Pass på at du og barnet ditt holder avstand til andre publikummere. Benytt deg av våre antibac-stasjoner ved ankomst og jevnlig under ditt opphold.

Ut av et magisk egg klekkes det en annerledes fugleunge. Mamma- og Pappafugl syns hun er altfor stor og altfor bråkete. Men hva betyr det egentlig å være bråkete? Hvorfor er hun så annerledes? Gjøkungen forlater redet og legger ut på en spennende og musikalsk oppdagelsesferd. Hun blir venner med den lekne hakkespetten Hakke og den gamle, blinde Blues-Ugla.

Gjøkungen er en historiefortellende konsert med en dagsaktuell og viktig tematikk knyttet til hvordan det er å ikke passe inn. Musikken er skrevet av sanger og låtskriver Andrea Rydin Berge. Med seg har hun jazzmusiker Sebastian Haugen. Sammen tar de publikum med på en reise av lekenhet, rytmer og magi.

Konserten er laget etter idé og manus av Katinka Rydin Berge og Knut Alfsen, og scenografi og dukker er laget av Agnes Schou. Konserten er produsert med hjelp fra Rikskonsertenes Forundringspakken, og Seanse, senter for kunstproduksjon. Andrea Rydin Berge og Sebastian Haugen har spilt Gjøkungen for flere tusen barn rundt om i Norges land. De har spilt for barn i barnehager, i kulturhus og på flere festivaler. I 2020 kommer også barneplata «Gjøkungen» der musikken forsterkes med fullt band.

Passer for barn i alderen 2-7 år

Andrea Rydin Berge – sang, hangdrum, melodika, ukulele
Sebastian Haugen – kontrabass, gitar, sang
Se mer på https://www.facebook.com/gjokungen

Lignende arrangementer


Only Bones

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett

Riksteatret: Mio, min Mio

Storsalen, amfi - Mio, min Mio
Les mer...

Kjøp billett

Barnebølgen: Blues for Barna

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett