Kjøp billett

Søndag 9. september
Storsalen
kl. 14:00
200.00 - 250.00 kr

Varighet:
Ca. 60 min.

Arrangør:
Bølgen Kulturhus

Anbefales hvis du liker:
barneshow, humor, musikk

Bare Egil og Aslags Superpopulære barneshow

Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TV-serier som Hønsemannen, Lesekorpset og Kometkameratene. Egil er kjent fra TV-programmer som Brille og Nytt på nytt og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne.

Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke. Etter mer enn 200 forestillinger både i regi av Rikskonsertene, Den kulturelle skolesekken og diverse kulturhus og andre konsertscener er showet godt innøvd, men med ekstremt mye publikums-involvering er aldri to forestillinger like.

Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Dette siste er på mange måter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum.

Passer best fra 6 år og oppover.

Lignende arrangementer


Den lille Muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

MGPjr Juleturne 2018

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Pippi Langstrømpe på de sju hav

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett