Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Onsdag 27. januar
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 240,- til 445,-

Varighet:
90min uten pause

Arrangør:
Teater Ibsen

Anbefales hvis du liker:
jazz, lokalsamfunnet, poesi

AVLYST // Teater Ibsen: «Og hjertet er en kommunefarga regnbue»

Forestillingen er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil bli refundert automatisk for billettprisen eks. billettavgift. Har du kjøpt billett over skranke, eller benyttet gavekort, vil vi trenge ditt kontonummer. Vennligst kontakt oss på telefon 33172400, eller send oss en mail til billett@bolgenkulturhus.no
Vi ber om forståelse for at det kan bli en stor mengde refusjoner fremover og at det dermed kan ta noe tid før hver enkelt får refundert sitt beløp.  Vi takker for tålmodighet og forståelse. Følg med på bolgenkulturhus.no/info/

Teater Ibsen kan med stor glede presentere vårens storsatsning «Og hjertet er en kommunefarga regnbue», skrevet av Skiensgutten Mattis Herman Nyquist og slam-poet Fredrik Høyer! På scenen møter du blant annet en av våre aller fremste scenekunstnere, Anne Marit Jacobsen.

Duoen har tidligere skapt forestillinger som har begeistret publikum over hele landet. Nå settes det opp ur-premiere på Teater Ibsen. Stykket er en kraftfull kjærlighetserklæring til lokalsamfunnet menneskene, byen og kommunen.

Forestillingen er bygget på samtaler med et tyvetalls Skiensborgere og deres historier. Den tar for seg alt det samfunnet byr på av høyder, dype bunner og vanlighet – som både forener, forandrer og skiller oss fra hverandre. Finner vi gjennom dette en gjennomsnittlig norsk bys sjel?


“…og «Hjertet er en kommunefarga regnbue» er et energikick og en vitamininnsprøytning.” – Mona Levin, Aftenposten

På scenen finner du en av våre aller fremste scenekunstnere i Anne Marit Jacobsen! Sammen med henne vil Hallvard Holmen og Mathilde Skarpsno fremføre Fredrik Høyers tekster.

Hver kveld vil skuespillerne bli akkompagnert av Skiensguttene Gard Nilssen og André Roligheten – to av Europas mest ettertraktede jazzmusikere.

Hjertelig velkommen til en musikalsk forestilling du sent vil glemme!

Lignende arrangementer


Linda Eide: Oppdrag Mottro

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Nesjarspelet

Fjæra Amfi - Mølen
Les mer...

Kjøp billett

Hvorfor det? Trond Viggo og Kristopher Schau

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett