Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Søndag 31. januar
Storsalen, unummerert
kl. 17:00
Pris 200,-

Varighet:
1t 45 min uten pause

Arrangør:
Nanset Skolekorps

Anbefales hvis du liker:
Filmmusikk, klassiskmusikk, korpsmusikk, musikk, ungdommelig spilleglede

AVLYST // Nyttårskonserten Junior

Forestillingen er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil bli refundert automatisk for billettprisen eks. billettavgift. Har du kjøpt billett over skranke, eller benyttet gavekort, vil vi trenge ditt kontonummer. Vennligst kontakt oss på telefon 33172400, eller send oss en mail til billett@bolgenkulturhus.no.

Vi ber om forståelse for at det kan bli en stor mengde refusjoner fremover og at det dermed kan ta noe tid før hver enkelt får refundert sitt beløp. Vi takker for tålmodighet og forståelse. Følg med på bolgenkulturhus.no/info/


Nanset Skolekorps inviterer tradisjonen tro til Nyttårskonserten jr. for 6. år på rad. Årets gjester er Vestfold Ungdoms Strykeorkester (VUSO) som består av fylkets mest talentfulle unge strykere. De vil fremføre klassiske perler med ungdommelig energi og entusiasme. Korpset fremfører fengende og variert musikk bla fra filmmusikkens verden. Vi kan også røpe at publikum vil få oppleve begge ensembler i symfonisk samklang.  Dette blir med andre ord en ungdommelig konsert med stil.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Maria Mena

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett