Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Torsdag 18. mars
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 350,- til 425,-

Varighet:
80min uten pause

Arrangør:
Det Vestnorske Teateret

Anbefales hvis du liker:
gamle dager, gode historier, humor

AVLYST // Linda Eide: Oppdrag Mottro

Forestillingen er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil bli refundert automatisk for billettprisen eks. billettavgift. Har du kjøpt billett over skranke, eller benyttet gavekort, vil vi trenge ditt kontonummer. Vennligst kontakt oss på telefon 33172400, eller send oss en mail til billett@bolgenkulturhus.no
Vi ber om forståelse for at det kan bli en stor mengde refusjoner fremover og at det dermed kan ta noe tid før hver enkelt får refundert sitt beløp.  Vi takker for tålmodighet og forståelse. Følg med på bolgenkulturhus.no/info/

 


Endeleg kan publikum få gleda av å oppleva Linda Eide i ei varm og vittig soloframsyning, der ho utforskar livet til si eiga mor og det mytiske omgrepet gamle dagar. Dette er ei personleg jakt i ei felles fortid, ei tankevekkande framsyning med mat til både hjarte og hovud. Latteren sit laust, men bak den lurer også ei tåre.

«Oppdrag Mottro» vart spelt på Hordaland Teater i Bergen hausten 2018 til stor suksess med fulle hus, og framsyninga fekk veldig gode kritikkar i pressa:

Bergens Tidende: «Med hjerte og hjerne! I en mesterlig monolog gjør Linda Eide sin familiehistorie allmenngyldig og viktig. Det er et stykke norgeshistorie, en morsom forestilling og en rørende seanse»….. «Og til sist: for en scenepersonlighet Linda Eide er. Skulle tro hun aldri hadde drevet med noe annet enn scenekunst»

Bergensavisen: «Linda Eide er en mester i å trekke linjer. Hun trekker linjer mellom tid, sted og mennesker»… «Det er den Knausgårdske metode, og det er Linda Eides metode. Jeg tror Mottro, eller mamma Eide, er glad datteren ikke valgte førstnevnte.»

Dag og Tid, Jan Landro:
«Med Oppdrag Mottro har Hordaland Teater, som har flytta frå Fana til Bergen sentrum, vunne nok ein siger og synt både bergensarar og strilar at det finst eit godt nynorskteater i hjarta av byen»

Avisa Hordaland: «Trampeklapp for Linda og Mottro»
«Kor mange gonger har me ikkje høyrt at den store kunsten ligg i å gjera det personlege og eigenopplevde til noko allment attkjenneleg? I så måte er Linda Eide sin monolog Oppdrag Mottro stor kunst.»

Av og med Linda Eide
Regi: Arvid Ones
Mottro si stemme: Liv Bernhoft Osa Scenografi: Olav Myrtvedt
Lys: Einar Bjarkø
Video: Einar Bjarkø, Linda Eide
Video og lyd tilrettelegging: Mathias Grønsdal
Produsert av Hordaland Teater i samarbeid med HiHat. Turné i Sogn og Fjordane i samarbeid med Sogn og Fjordane Teater. Framsyninga varer i 1 time og 20 min utan pause.

Sitteforestillinger Storsal: fri aldersgrense.


Tapastallerken!

Vi byr på tapastallerken og drikke før forestilling!
Mat blir servert fra 17.30 til 18.30. Vi gleder oss til å ta dere imot på Sanden!

Innholder Inneholder krydderpølse, spekeskinke, choritzo, focaccia, oliven, aioli, laksewraps, fetaost, marinerte reker og syltet løk. Kaffe på huset! Du kan også velge å kjøpe tapasbuffet med mineralvann eller øl, vin, prosecco. Bestilles i kjøpsprosessen.

PS. Forhåndssalget stopper 3 dager før forestilling.

Allerede kjøpt billett? Bestill tapasbuffet her!


 

Lignende arrangementer


Store gutter gråter ikke – Ørjan Burøe

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Cirkus Blunck

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Nesjarspelet

Fjæra Amfi - Mølen
Les mer...

Kjøp billett