Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Korona-informasjon
Les mer


Torsdag 11. november
Larvik bibliotek
kl. 19:00
Gratis!

Varighet:
Ca 60 min uten pause

Arrangør:
Bølgen & Kimen Litteraturfestival

Anbefales hvis du liker:
foredrag, litteratur, mennesket

Kimen: Alt mamma og jeg har snakket om

Hvordan er det å være mor til et barn som har valgt å bryte med de verdiene og forventningene man har til dem? Hvordan er det å oppdra en datter man ikke kjenner seg igjen i? Nancy Herz er denne umulige datteren med libanesiske foreldre, som trosset normene i foreldrenes miljø, og som stod fram i offentligheten som en forkjemper for skamløshet og individuell frihet. Hun ble en bejublet stemme i den norske offentligheten da hun bokdebuterte som medforfatter av boken Skamløs i 2017.

I dette foredraget, basert på boken Skal du ikke gifte deg snart? og Alt mamma og jeg burde ha snakket om i stedet, nøster Herz opp i både morens og sin egen historie. Vi får høre om et betent mor og datter-forhold, som ble verre da hun begynte å snakke om frigjøring i offentligheten. Hun forteller om hvordan det har vært å vokse opp mellom flere kulturer, med en indre konflikt om hvem hun er og hvem hun vil være. Hun snakker både om kampen, men også om veien til forsoning, og hvordan det å stille alle de vanskelige spørsmålene reddet forholdet mellom dem.

Hent gratis-billett her.Kimen Litteraturfestival er Vestfold og Telemarks største litteraturfestival. Tidligere het festivalen Litteraturuka i Vestfold. Etter fylkessammenslåinga fikk vi nytt navn og har nå Bølgen som vår hovedarena. Festivalen eies og drives av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Lignende arrangementer


The Johnny Cash Roadshow

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Kimen: Girlskate

Larvik skatehall
Les mer...

Gratis!

Kimen: Ila Auto

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett