Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Refusjonsgaranti:
Pengene tilbake ved avlysning
eller hvis ny dato ikke passer. 
Les mer

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Lørdag 15. mai
Storsalen, unummerert
kl. 15:00
Pris fra 100,- til 200,-

2 forestillinger
15. mai


Varighet:
ca 60min uten pause

Arrangør:
Fargespill Larvik, Larvik Kommune

Anbefales hvis du liker:
dans, fargespill, musikk

AVLYST // Fargespill: Lyden av Larvik

Forestillingen er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil bli refundert automatisk for billettprisen eks. billettavgift. Har du kjøpt billett over skranke, eller benyttet gavekort, vil vi trenge ditt kontonummer. Vennligst kontakt oss på telefon 33172400, eller send oss en mail til billett@bolgenkulturhus.no.
Vi ber om forståelse for at det kan bli en stor mengde refusjoner fremover og at det dermed kan ta noe tid før hver enkelt får refundert sitt beløp. Vi takker for tålmodighet og forståelse. Følg med på bolgenkulturhus.no/info/


«Lyden av Larvik» presentert av Fargespill Larvik

Hele verden på en scene!

Fargespill Larvik inntar Storsalen i Bølgen og inviterer til et fyrverkeri av en forestilling.

«Lyden av Larvik» handler om møter mellom mennesker, om identitet og om tilhørighet. Den forteller historien om oss, hvem vi er og hvor vi kommer fra. Den handler om minner og røtter, sangen og kulturarven. Hvilke muligheter som ligger der når mennesker møtes og hva vi sammen kan skape. «Lyden av Larvik» er et nært møte med unge menneskers historie – avdekket gjennom musikk og dans.

På scenen møter du 80 aktører med bakgrunn fra hele verden. Forestillingen baserer seg på musikk, sang og sans som aktørene har med seg fra deres oppvekst, reise og bakgrunn. Vi har funnet gamle klipp, nedtegninger og noter fra Larviks folkemusikk- og dansetradisjon, og satt dette sammen med aktørenes egen musikk.

Etiopisk skulderdans møter norsk gangar, «Mikkel rev» møter kurdisk barnesang, filippinsk tradisjonsdans møter singalesisk elefantdans og

«Larviksangen» møter arabisk pop. Når gammelt møter nytt, når bygd møter by og når Larvik møter verden – i en ny og unik forestilling presentert av Fargespill Larvik.

Forestillingsdager

Lørdag 15. mai
kl. 15:00

Pris fra 100,- til 200,-
Utsolgt!

Lørdag 15. mai
kl. 18:00

Pris fra 100,- til 200,-
Utsolgt!

Lignende arrangementer


Cirkus Blunck

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Only Bones

Blåboksen
Les mer...

Kjøp billett

Bjarte Hjelmeland - JA!

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett