Kjøp billett

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

For å kunne skape trygge omgivelser for alle, ber vi deg lese om våre smitteverntiltak før du kjøper billett eller besøker Bølgen.
Les her.


Lørdag 30. januar
Storsalen
kl. 19:00
Pris fra 220,- til 320,-

Varighet:
1t 50min ink pause 20min

Arrangør:
Akonserter

Anbefales hvis du liker:
fiolin, klassisk, orkester, romantisk

AVLYST // Beethovens fiolinkonsert

Forestillingen er dessverre avlyst. Alle billettkjøpere vil bli refundert automatisk for billettprisen eks. billettavgift. Har du kjøpt billett over skranke, eller benyttet gavekort, vil vi trenge ditt kontonummer. Vennligst kontakt oss på telefon 33172400, eller send oss en mail til billett@bolgenkulturhus.no
Vi ber om forståelse for at det kan bli en stor mengde refusjoner fremover og at det dermed kan ta noe tid før hver enkelt får refundert sitt beløp.  Vi takker for tålmodighet og forståelse. Følg med på bolgenkulturhus.no/info/

Sabine Kronberger fra Freiburg i Tyskland blir av enkelte regnet som en av de mest lovende fiolinistene i sin generasjon og har blitt spådd en internasjonal toppkarriere.

Eivind Aadland er en av Norges ledende dirigenter med et solid renommé i hele verden. Han har nylig overtatt som sjefsdirigent og kunstnerisk leder for the Tasmanian Symphony Orchestra i Australia.

Ludwig van Beethovens fiolinkonsert hadde en trang fødsel etter førsteoppførelsen i Wien i 1806. Et halvt århundre senere ble den gjenoppdaget av unge fiolinisten Joseph Joachim. Etter det har den vært en av de mest populære og oftest fremførte konsertene.

Sergei Rachmaninovs tredje symfoni ble uroppført i 1936 under ledelse av Leopold Stokowski. Noen mente at musikken var for emosjonell og pekte bakover mot Tsjaikovskij. Etter at det på 1970-tallet oppsto ny interesse for Rachmaninovs musikk, har den tredje symfonien blitt spilt stadig oftere.

Lignende arrangementer


Hellbillies - 30 år på vegen

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Gla`sang og bedehusklang

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Hvorfor det? Trond Viggo og Kristopher Schau

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett