Kjøp billett

Fredag 15. november
Teaterhuset Munken Hovedscene
kl. 19:00
Pris fra 385,- til 415,-

Varighet:
75 min. uten pause

Arrangør:
Stand Up Norge

Are Kalvø – hyttebok frå helvete

En komikers motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen

Are Kalvø er en nordmann som ikke virker.

Han vokste opp midt i et postkort på Vestlandet, omgitt av fjorder og fjell som folk reiser halve kloden rundt for å oppleve, med turmuligheter på alle kanter. Likevel har han aldri blitt en naturens mann. Han flytta til byen og så seg aldri tilbake.

Dette har aldri vært et problem. Før nå.

For noen år siden begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor si sånt som at det bare er i møte med naturen at du forstår hvor liten du er.

En dag måtte Kalvø innse at han ikke hadde en eneste facebook-venn som ikke hadde lagt ut ett eneste bilde av seg selv på ett fjell.

For første gong siden han ble tvinga til slikt på skolen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dager det er som skjer.

Resultatet ble «Hyttebok frå helvete», en svært morsom og litt sint bok om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen.

Denne kvelden forteller han om turen, om vår tid, om naturen og om overraskende mye annet som du ikke trodde hadde noe med saken å gjøre. Det blir stand-up. Det blir vitser. Det blir tull. Det blir et par uventa harde utfall mot alle som liker fjell bedre enn folk. 

Etterpå kan du snakke med Kalvø, si bortimot hva du vil til han, og kjøpe signerte bøker.

Lignende arrangementer


Pernille Sørensen - Kultur

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Store gutter gråter ikke – Ørjan Burøe

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Lars Monsen - Mitt liv

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett