Kjøp billett

Onsdag 12. desember
Storsalen
kl. 19:30
295.00kr

Varighet:
90min uten pause

Arrangør:
Larvik Håndballklubb

Anbefales hvis du liker:
foredrag

Anja og Gro – Helt uten baller

Anja og Gro-helt uten baller

Det går ikke upåaktet hen når to av de beste håndballspillerene gjennom tidene legger ballen på hylla. Men selv om ballen og klistersprayen er byttet ut, er ikke Norges tøffeste par ferdig med å inspirere og by på sitt dynamiske samspill.

Anja og Gro gir deg et innblikk i hvordan de riktige byggeklossene skaper fundamentet som gir styrken til å være seg selv, og til hver dag å strekke seg etter det man ønsker. Du lærer hvordan du best kan være modig når du egentlig er litt redd, samt å stå imot fordommer, kroppshysteri, fasadedyrking og generell mental fattigdom.

I dette svært ærlige foredraget snakker Anja og Gro om sin filosofi og sine personlige erfaringer rundt hvordan håndtere egne følelser ved å trene tanker og bevissthet, samtidig som man befinner seg i en krevende foreldrerolle.

Anja Hammerseng- Edin spilte for Larvik Håndballklubb og ble kåret til EMs mest verdifulle spiller i 2012, da hun utmerket seg som en viktig nøkkelspiller i Norges angrepsspill. Anja debuterte for landslaget mot Sverige 5. april 2006, og har spilt 42 landskamper og skåret 98 landslagsmål. Hun deltok i VM 2009 i Kina, der Norge tok bronse. Frykt i ulike varianter var den største begrensningen for henne i forhold til det å nå målene sine. Derfor startet  hun Fearless.

Gro Hammerseng-Edin avsluttet håndballkarrieren våren 2017, etter 19 år som profesjonell utøver. Hun ble landslagskaptein som 23 åring og har hatt kapteinsrolle/mellomlederrolle i samtlige lag hun har spilt i.

Med sine 167 landskamper for Norge og 631 mål har Gro vært med på blant annet EM gull med Norge (2004, 2006 og 2010), EM sølv (2002), OL gull (2008) og VM sølv (2001 og 2007). Hun vant også Champions League 2010/11 med Larvik HK, og har vært håndballekspert for TV2 i to mesterskap.

PS!
Hvis Norge spiler kvartfinale denne dagen, streames kampen i Storsalen, åpent for alle og gratis. Muligheter for kjøp av drikke.

 

Lignende arrangementer


Foredrag: Svein Harald Røine – Modig, finn ditt hverdagsmot

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

PU: Lars Klevstrand: Evert Taube og Erik Bye – i ord og toner.

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Psykologtabbene vi alle kan lære av

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett