Gratis!

Gode opplevelser i
trygge omgivelser

Smitteverntiltak:
Les før du besøker oss!


Lørdag 20. november
Galleri Bølgen
kl. 13:00
Gratis!

Arrangør:
Larvik Kunstforening

Anbefales hvis du liker:
maleri, skulptur, tegning

Adventsutstilling med Heidi Øiseth, Elin Hedberg, Adolph Denis Horn // Åpning

Adventsutstilling
med Heidi Øiseth, Elin Hedberg, Adolph Denis Horn
20. november – 12. desember // Skulptur – Maleri – grafikk og installasjon.

Åpning 20. november kl. 13.00

Ved denne utstillingen viser vi arbeider fra tre dyktige kunstnere med forskjellig uttrykksform.

Heidi Øiseth (1961) bosatt i Oslo har hatt en rekke utstillinger både i inn- og utland, og er også kjøpt inn ved flere kunstsamlinger. I 2009 var hun representert ved høstutstillingen, og i 2008 var jeg både representert ved Østlandsutstillingen og en større mønstring ved Kunsthalle St. Annen i Lübeck, Tyskland.. Heidi Øiseth har vært medlem i Tegnerforbundet siden 2010. Hun jobber ofte i store format på upreparert lerret, og bruker blyant, tusj, kull, pastellkritt, men også ukonvensjonelle materialer som for eksempel kaffe for å utføre verkene sine. Øiseths arbeider består ofte av skraveringer som gjør at noen av verkene ved avstand nesten virker monokrome.

Elin Heiberg (1988) født i Stockholm nå bosatt i Oslo har sin MFA på Kunsthøgskolen i Oslo i 2015 og ble tildelt Norske Kunsthåndverkeres studentpris for sitt eksamensarbeid. Hun har deltatt på utstillinger i Norge og i utlandet, blant annet What Wood Would – fortellinger i tre, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum, 2017, Norwegian Contemporary Crafts and Design med Norwegian Crafts, Ventura Lambrate, Milano, 2016 og Collective med Galleri Format, New York 2016.Hun arbeider hovedsakelig med metall og tre med utgangspunkt i former som er gjenkjennelig i hverdagen. De ulike materialene og teknikkene gir objektene ulike taktile kvaliteter som er viktige i opplevelsen av dem.

Adolph Denis Horn (1933) er kunstmaler, grafiker og tegner født i Larvik i dag bosatt i Oslo. Han er en einstøing i norsk kunst, både i sin uttrykksform og ved sitt sterkt engasjement i sosiale og filosofiske problemstillinger, som ofte preger hans bilder. Han henter motiver fra nyere og eldre bildekunst, samt naturvitenskapelig erfaringsområder. Horn er representert i Nasjonalgalleriet Horn var i 1971 en av grunnleggerne for det første «grønne» politiske parti i Norge; Natur & Miljø. Han skrev dets politiske program for valgene i 1975.

De tre kunstnerne er alle søkere som har søkt separat, men er satt sammen til en felles utstilling.
Alle har hatt et betydelig antall utstillinger, vunnet priser og utmerkelser og utført flere større utsmykningsoppdrag. Det er tre dyktige og rutinerte kunstnere vi presentere ved denne utstillingen.

Lignende arrangementer


Gerd Borchgrevink «BRUDD – The Beauty of Stoned Core Material»

Galleri Bølgen
Les mer...

Gratis!

Nicolaus Widerberg

Galleri Bølgen
Les mer...

Gratis!

Havlandskap

Blåboksen
Les mer...

Gratis!