Kjøp billett

Onsdag 26. desember
Sanden Scene
kl. 20:00
220.00 - 280.00 kr

Arrangør:
Smeike

Anbefales hvis du liker:
dj's, fest, konsert

2. Juledagsfesten: Club Edition

Velkommen til Larviks festligste tradisjon: 2. juledagsfesten! I år er det duket for en fest som ingen annen:

Gjør deg klar for 2. Juledagsfesten: CLUB EDITION!

Her skal det danses og grooves til noen av Norges mest up and coming DJ-er. Både lokale og nasjonale DJ-er skal sørge for en kveld du sent vil glemme. Vi kommer til å bjuda på et band eller to også – akkurat denne kvelden er det ingenting som heter «less is more».

Vi slipper DJ-er og band i nærmeste fremtid, så følg med!

Foreløpig booking er:

KIM DÜRBECK
Kim Dürbeck produserer elektronisk musikk og utgjør halvparten av duoen Superkind med partner Rulefinn. Hans kjærlighet til tidløse disco-produksjoner, techno og tolvtommer singler legger grunnlaget for et bredt spekter av kuriositet i Dürbeck sine DJ-set. Mange kjenner Kim under aliaset Kimichi med utgivelse på Discorama Records, og han står bak en sterk tidslinje av aktivitet som en av tigerstadens mest dedikerte DJs. Kim har sterke røtter i elektronisk musikk men har en stor forkjærlighet for disco, soul og jazz på vinyl.

ROBES HOUSE
Robes House er en duo bestående av to karer fra Larvik, Herman Wiksten Pettersen og Eirik Wiborg. De lager musikk innen RnB og Hip Hop, ofte med et lite innslag av soul. I august slapp de sin debut-EP «Feels» og har blitt spilt flere ganger på P3 Urørt og P3 Ruben siden. Etter EP- slippet har de spilt konserter i Oslo og Larvik og er nå booket til flere konserter i ulike deler av Norge.

SYNK
SYNK er en DJ-duo bestående av Sandefjordsjentene Ida Stein og Naomi Camilla. Jentene spiller et bredt spekter av elektronisk musikk. De har begge et stort hjerte for sjelfulle house låter, funky nu-disco og deep house. Duoen ble dannet ved en tilfeldighet, da de to begynte å spille sammen i desember i fjor, og raskt ble et fast innslag i Kurbadhagen.

Dørene åpner: 20.00
Første konsert: 21.00 

ID: 20 år

CC
Student: 220 (husk gyldig studentbevis)
Voksen: 280,-

Lignende arrangementer


Christmas with Nordic Tenors

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Årets julekonsert: JOHNNY LOGAN – HANNE KROGH – THOMAS RUUD

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Desemberstemninger 2018

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett