Pressemeldinger

Fredag 14. januar 2022

Daglig leder har valgt å si opp stillingen sin.

Styret i Larvik Kulturhus Bølgen KF informerer med dette om at Andreas Gilhuus fredag 14.01.22, har valgt å si opp jobben sin som daglig leder ved Larvik Kulturhus Bølgen KF.

Gilhuus har vært ansatt 12 år ved Bølgen, først som bookingsjef/arrangementssjef, før han ble konstituert som daglig leder. Etter 2 år som konstituert daglig leder, gikk han over i samme stilling på åremål. Han var 2 år ut i sin andre periode på 6 år som daglig leder på åremål, da han etter en offentlig ansettelsesprosess ble ansatt som daglig leder i fast stilling fra 01.01.2021. Kommunestyret i Larvik vedtok 16.09.2020 at stillingen skulle gå fra åremål til fast. Stillingen måtte av den grunn lyses ut på nytt.

Gilhuus er kreativ, kunnskapsrik og klok i forhold til det kulturfaglige, og har stort nettverk innenfor kultursektoren i Norge, og har løftet kulturhuset Bølgen opp på et nasjonalt nivå som kan sammenlignes med de beste i landet. Han er dyktig på å skape nye konsepter sammen med staben; Barnebølgen, Nye Bølger og Grendehuset for å nevne noen. Styret skulle gjerne sett at Gilhuus hadde fortsatt i stillingen, men ønsker ham lykke til med nye utfordringer og muligheter.

Styret vil om kort tids sette seg sammen og se hvordan vi skal løse den kortvarige situasjonen fram til Gilhuus slutter i stillingen, og samtidig bli enige om løpet i en rekrutteringsprosess av ny daglig leder.

For eventuelle spørsmål, kontakt styreleder Erik Larsen på tlf. 916 41 496

Kommende arrangementer


Foredrag – Redesign med Ingrid Bergtun

Bølgen 1, nummerert
Les mer...

Kjøp billett

Tryllefløyten av Mozart • Fra Opera Paris

Bølgen 3, nummerert
Les mer...

Kjøp billett

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Teaterhuset Munken Hovedscene
Les mer...

Kjøp billett