17. MAI TAKE-AWAY

– nytt tilbud fra Bølgen!

Fyldig tapas-tallerken du blir mett av og nydelig dessert!

17. mai tapas med dessert

Selv om det ikke vil være mulig å gjennomføre de vante og kjære tradisjonene på nasjonaldagen, kan du fortsatt nyte et velsmakende restaurantmåltid laget av vår dyktige kokk. Vi gir deg den gode restaurantfølelsen rett hjem i egen stue!

Vi lager maten for deg, pakker den pent i en kasse som kan hentes hos oss lørdag 16. mai. I kassen følger det med en detaljert oppskrift på hvilken mat som skal varmes opp, til hvilken temperatur, samt hvordan du best tilbereder de ulike rettene. Lettvint, men med restaurantkvalitet!

Vi tilbyr kun et begrenset antall, så vi anmoder alle om å bestille i god tid. Du må selv hente maten hos oss, vi tilbyr dessverre ikke hjemkjøring. Porsjonsstørrelse: slik at en voksen person vil bli god og mett.

NB! Bildet er kun et illustrasjonsfoto. Porsjonen vil både være større og mer variert enn bildet viser.

17.mai tapas inneholder:
Scampi, albondigas, krydderpølser, saltbakte poteter, ulike salater som potetsalat, tomatsalat og blandet salat. Aioli, oliven, fetaost, foccacia, manchego, assortert spekemat.
Dessert: Sjokoladefondant, jordbær og vaniljesaus.

Allergener: hvetemel, egg, melk, skalldyr, sennep

Pris pr. porsjon: 475,-

Slik gjør du det:

  • Velg ønsket antall porsjoner, og legg inn betalingsinformasjon
  • Bestillingsfrist onsdag 13. mai, kl. 12:00
  • Henting lørdag 16. mai mellom klokken 11.00 og 18.00
  • Følg oppskriften som ligger vedlagt og anrett måltidet på eget dekketøy

Dersom du har spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med vår restuarantsjef Kim på: kim@bolgenkulturhus.no

Velbekomme!

Kommende arrangementer


Minor Majority

Storsalen
Les mer...

Kjøp billett

Foajékonsert med HumLa & foredrag ved Gunnar Tjomlid  // AVLYST

Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett

Kulturkaffe

Kroken bak Sanden Scene
Les mer...

Kjøp billett